martedì, ottobre 07, 2008

Ziggo Zuigt

Helemaal gestoord word ik ervan. Bij elke halve pagina die je probeert te openen, wordt de verbinding 'geherinitialiseerd' en oeps - kan de pagina toch niet geladen worden. De modem resetten tot in de vergetelheid, mn computer honderd keer opnieuw opstarten, niets mag baten. Weet je, die rotverbinding van Ziggo-Schmiggo valt zo vaak weg en uit dat je niet eens lang genoeg online bent om een fatsoenlijke klaagmail te sturen! (En we wilden niet eens Ziggo! We krijgen hem opgedrongen). Oke, mijn klaagmail zal dan ook uit iets meer dan een A4'tje bestaan, maar desalniettemin voel ik dat ik niet alleen ben als ik zeg: Ziggo Zuigt! (Compleet avec alliteratie, jaja).

Fokke en Sukke maken er als vaak weer treffende opmerkingen over, see below..(oh ja, reminds me, die irritant reclame van Ziggo.. Ook zoiets. Kijk, klant, jij individu in deze eenzame gemoderniseerde samenleving: we* denken ook aan jou! Jij bent ook belangrijk! En speciaal! Want als je toch maar eens op die (mooie) details van het leven let en op alllle verschillende mensen (dan ben je speciaal namelijk), want als we Ziggo moeten geloven, geniet iedereen echt alleen nog maar van...eh, niks? En denkt aan..eh, niemand?)(*Een schraal telecommunicatiebedrijf. Yaaay for you.):



Niet dat zuigen perse een negatieve bezigheid is, natuurlijk..zo leren wij van Chupa Chups, and I quote:
Zuigen op een Chupa Chups is behalve gewoon lekker ook het meest relaxed




En alsof deze provocerende reclame (oh nee, natuurlijk niet.. het is gewoon wetenschappelijk bewezen dat als baby's melk drinken of ergens op kunnen zuigen, ze ontspannen .....riiiiight, daarom) nog niet genoeg was: de Chupa Chups-reclame voor de Filipijnen maakt het nog iets gezelliger: Suck for Luck! Ja dames en heren, niets, maar dan ook niets, wordt aan de verbeelding overgelaten. Hmmf.

Wisten jullie trouwens wel dat monsieur Salvador Dali himself het logo heeft ontworpen?

PS. Er is een brand geweest in Veghel, bij Cehave (en twintig woningen in de buurt). En de brand is nog niet geblust.. :/ Hoop dat het goed gaat. Maar wat me ook nog opviel aan het artikel, was: "In de brandende loods van 4000 vierkante meter ligt afgekeurd voedingsmateriaal opgeslagen, zoals chocolade van de fabriek van Mars in Veghel. De restproducten werden door Cehave verwerkt tot diervoer." Oke, dat van de Mars-fabriek, tuurlijk...maar dat dat tot dier(en)voer wordt verwerkt?! Tjeez.. Jeez.

1 commento:

Anonimo ha detto...

Tekstschrijver Tim wordt ook flink paranoïde van de radiospotjes van Ziggo!